H1 wedstrijdverslag 29-11-17

19:30u 29 november, sinterklaas werkt zich de blubber in Nederland, het RTL nieuws begint, De Dames van het Nederlands elftal likken hun wonden na een teleurstellende wedstrijd tegen Ierland, de jeugd van VIA wordt intensief getraind…… en de heren van het 1e heren team van VIA stappen met tassen vol de auto’s in om hun 7e wedstrijd te gaan spelen in de Hoeksewaard. DVO is de vereniging waar de mannen van VIA hun sporen gaan achterlaten. Met een startende vergadering van de vereniging aldaar waar Pleun de bingo opstart tikken de mannen hun eerste bak koffie weg. Omgekleed spelen de reizigers vanuit Arkel zich lange tijd in omdat de tegenstander minder haast heeft dan wij. Nadat de eerste set nipt wordt verloren met 25-21 knallen de Arkelse topsporters er de tweede set overheen met 18-25. De derde set eindigt in de zelfde set als de eerste… nou mannen als dit geen 5 setter wordt.. inderdaad! Het werd geen 5 setter, het te sterke DVO in deze set maakte handig gebruik van het in de war geraakte team van boys uit de Alblasserwaard. Met 8 punten tegen 25 dropen we af naar de gezellige bar van DVO. Waar vandaan naar verloop van tijd 3 volle auto’s hun retour maakte. 1 vol met spelers, 1 vol met bondgenoten en 1 auto vol met meest foute muziek wat je jezelf kunt indenken. Voor de bus vol supporters welke steeds weer met ons mee reizen, Donderdag 7 december is de volgende wedstrijd op thuisfront. Wees op tijd… vol is vol!!!!