Wedstrijdverslag Recreanten 1 op 30-11-2017

Gisteren reden wij richting Schelluinen om in de kleinste zaal van Nederland te mogen spelen. Na een minuut of 5 voor een gesloten deur te hebben gewacht, bleken we door een zij ingang naar binnen te moeten ?. Al snel vonden we de kleedkamers. Althans.. twee super kleine hokjes met ieder maar 1 douche ?. Er werd op de gang door wat mannen omgekleed waar een menig vrouw uiteraard wat langer bleef staan om dit schouwspel met eigen ogen te kunnen bekijken ?. Eindelijk konden we aan de warming up beginnen. Na diverse regels gehoord te hebben van de scheids, beklom hij zijn stoel. Ja, een stoel op 4 poten en zijn zicht kwam niet verder dan halverwege het net. Hierdoor miste hij toch wel wat ballen in de hoeken van het veld en gaf hij deze maar dubbel. De zaal.. nog geen halve meter om te kunnen serveren en plafond heel erg laag waar ook nog eens ringen aan hingen. Hierdoor gingen we geforceerd spelen en meerommelen met onze tegenstander. Gelukkig haalden we de eerste set binnen met 22-25. De 2e set was spannend en liep gelijk op. Schelluinen wist de punten te pakken die wij door ons gerommel niet maakte. De winst van deze set ging naar SGV met 27-25. De 3e set verliep nog ietwat rommeliger aangezien er van posities werd gewisseld. Niet iedereen stond op zijn plek, maar 1 geluk.. de scheids zag ’t toch niet ?. Helaas verloren we ook deze set met 26-24. SGV stond te juichen alsof ze de wedstrijd al gewonnen hadden. De 4e set.. toch maar 2-2 van maken, zou je denken. De concentratie was niet bij iedereen meer optimaal (ik noem geen namen hoor Rob ?). Toch wisten we ons weer te herpakken en al zingend ging ook deze set gelijk op. Resultaat: 28-26 ?. SGV ging uit hun plaat en waren zeer tevreden over de leuke wedstrijd. Het was een leuke wedstrijd, alleen hadden wij moeten winnen ☺️. Na nog een tip over blokken aan de kleinste speelster van SGV van Rob maakten wij ons snel klaar voor de 5e set. Daar zit toch wel onze kracht. Deze winnen wij altijd ?. Deze keer een samenzijn met een lach en een traan. We hebben met veel geknuffel en 2 mooie cadeautjes afscheid genomen van Jacob. Gelukkig is hij over een half jaartje weer terug ?. Wij wensen je allemaal heel veel plezier toe Jacob en gaan je ontzettend missen!! Tot over een half jaar!